Skip to main content

Onderhoud en Reparaties

Onze Partners in Onderhoud

Beelen Mobility werkt samen met diverse garagebedrijven die voorzien in onderhoud en reparaties. Maak hieronder kennis met onze onderhoudspartners en maak direct een afspraak bij een vestiging bij u in de buurt.

James Autoservice Lisserbroek

James Lisserbroek is dé onderhoudsgarage van de Duin- en Bollenstreek.

De toewijding aan duurzaamheid vormt de kern van hun streven naar een toekomstgerichte benadering van auto-onderhoud. Door gebruik te maken van gereviseerde auto-onderdelen verlengen ze niet alleen de levensduur van materialen, maar dragen ze ook bij aan milieubewust autogebruik.

Vakgarage Zeeuw

Vakgarage Zeeuw, een vertrouwd gezicht in Schiedam en omstreken, is sinds mei 2023 onderdeel van de De Beelen Groep familie.

Garage Zeeuw mag dan een relatief nieuwe speler binnen de groep zijn, het is zeker geen groentje in de branche. Als universeel garagebedrijf zijn ze bekwaam in het onderhouden van alle merken personen- en bestelauto’s.

Of het nu gaat om een simpele bandenwissel of een complexe motorrevisie, het team van enthousiaste specialisten in Schiedam staat voor je klaar.

James Autoservice Amsterdam-Arena

Ontdek James Amsterdam-Arena, dé one-stop onderhoudsgarage gelegen in Amsterdam Zuidoost. Sinds september 2019 is het garagebedrijf gevestigd op de hoogoorddreef, op een unieke locatie nabij belangrijke uitvalswegen en OV-verbindingspunten.

Bij James Amsterdam-Arena staat de klant centraal en wordt er een scala aan aanvullende services geboden via partnerbedrijven ter plaatse, zoals autoverhuur, autoaanpassingen, EV-oplaadpunten en bedrijfswageninbouw.

Ellermeyer

Maak kennis met Ellermeyer, de specialist in maatwerkoplossingen voor voertuigen binnen De Beelen Groep.

Ellermeyer is een hoogstaande technische onderneming, gespecialiseerd in het aanpassen van zowel personenauto’s als bedrijfswagens.

Voor klanten van ellermeyer zijn de reguliere ‘off the shelf’ mobiliteitsoplossingen niet toereikend. Dit kan bijvoorbeeld te maken hebben met het werk dat ze doen of met een fysieke beperking van de bestuurder of passagier.

Autoschade John de Groot

Autoschade John de Groot is gespecialiseerd in schadeherstel. Dat beperkt zich niet tot alleen deukjes en lakschade.

Bij Autoschade John de Groot beschikken ze over de modernste apparatuur en het vakmanschap om iedere vorm van autoschade efficiënt en snel te repareren. Dat betekent dat schades aan uw auto snel en vakkundig worden hersteld.

Om het milieu en kosten te sparen biedt Autoschade John de Groot ook moderne duurzame reparatiemethoden aan. Net als onze andere onderhoudspartners is ook Autoschade John de Groot in het bezit van het Erkend Duurzaam certificaat.

Ik heb een andere vraag