Skip to main content

Auto lease

Bij Beelen Mobility faciliteren we in flexibele leaseoplossingen, zowel voor de zakelijke als de particuliere klant. We nemen daarbij graag de tijd om de verschillende leasevormen door te spreken en inzicht te geven in de verschillende merken, modellen en bijbehorende specificaties. We hebben nauwe contacten met een groot aantal leasemaatschappijen waardoor we goede afspraken kunnen maken voor onze klanten.

Voor iedere situatie verzorgen we de meest passende contractvoorwaarden. Ook tijdens de looptijd van het contract staan we paraat in het geval er aanvullende vragen of verzoeken zijn. Indien gewenst kunnen we aanvullende diensten leveren zoals voertuigonderhoud en laadinfrastructuur.

Neem contact op met een van onze accountmanagers voor meer informatie.

Onze unieke aanpak

Ruime keuze

Beelen Mobility werkt samen met alle leasemaatschappijen en biedt voertuigen aan van alle merken.

Bij ons valt er echt wat te kiezen. Niet alleen heb je toegang tot een scala aan merken en modellen, maar ook de keuze uit diverse vooraanstaande leasemaatschappijen.

We begrijpen dat iedereen unieke voorkeuren heeft. Daarom staan onze experts klaar om je te begeleiden bij het verkennen van de vele opties. Of je nu op zoek bent naar een compacte stadsauto, een ruime gezinswagen of een luxe bedrijfswagen, wij maken het graag mogelijk.

Ons team is er om te helpen bij het verduidelijken van de keuzeopties, het verstrekken van informatie over verschillende modellen en het vergelijken van leasetarieven. Wij geloven in transparantie en autonomie, dus de uiteindelijke beslissing ligt altijd bij jou.

Onafhankelijk aanspreekpunt

We denken met je mee en behartigen jouw belangen.

Als jouw partner in mobiliteit, helpen we je niet alleen bij het selecteren van een geschikt voertuig, maar bieden we ook diepgaand inzicht in de verschillende leasemaatschappijen. We zorgen ervoor dat je alle informatie hebt om weloverwogen keuzes te maken. Of het nu gaat om tarieven, contractvoorwaarden of services, wij brengen duidelijkheid.

Bovendien zijn we er ook voor je wanneer de weg wat hobbeliger wordt. Bij pech of schade staan we aan je zijde, met advies en ondersteuning om de situatie snel en soepel op te lossen. Jouw tevredenheid en gemoedsrust zijn onze topprioriteit.

Zo vinden we de beste oplossing voor jouw mobiliteitsbehoefte.

Geheel ontzorgd

Behalve over het contract en de auto, ook advies mogelijk over gerelateerde zaken zoals onderhoud, laadinfrastructuur en CO2 uitstoot.

Ons deskundige team staat klaar om jou te adviseren over onderhoudsbehoeften, zodat je voertuig altijd in topconditie blijft. Daarnaast kunnen we je begeleiden bij het opzetten van efficiënte laadinfrastructuur, wanneer je kiest voor elektrische of hybride rijden.

Ook helpen we je graag om te voldoen aan eventuele regelgeving en rapportageplicht. Zo kunnen we informatie verschaffen over de CO2-uitstoot en helpen we je bij het maken van duurzame keuzes die passen bij jouw groene doelstellingen.

Online contactformulier

Wil je een afspraak inplannen? Of wil je liever eerst een adviesgesprek via de telefoon?

Laat via het formulier weten hoe we je het beste op weg kunnen helpen.

Contact opnemen

Frequently asked questions

Hoe gaat het leasen van een auto via Beelen Mobility in zijn werk?

Bij het leasen van een auto zijn er verschillende vormen mogelijk, zoals operationele lease, financiële lease en private lease. Als onafhankelijke partij helpt Beelen Mobility om de leasevorm te kiezen die past bij jouw behoeften en budget. Vervolgens regelen we de aanvraag, onderhandelen over de voorwaarden en zorgen voor een soepele afhandeling, zodat je snel en zorgeloos op pad kunt met jouw nieuwe auto.

Zit onderhoud voor mijn leaseauto in mijn contract inbegrepen?

Bij zakelijke lease is het gebruikelijk dat onderhoud bij het contract is inbegrepen, maar hier is wel wat variatie in mogelijk. We adviseren je graag over de specifieke voorwaarden en mogelijkheden voor jouw leaseauto.

Uit welke auto’s kan ik kiezen voor mijn leasecontract?

Bij Beelen Mobility bieden we een breed scala aan automerken en modellen aan. Als onafhankelijke bemiddelaar werken we samen met diverse leasemaatschappijen. Zo kunnen we je helpen bij het kiezen van een auto die perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Wat zijn mijn opties als mijn leasecontract afloopt?

Aan het einde van jouw leasecontract zijn er verschillende mogelijkheden. We staan klaar om je te adviseren over opties zoals het verlengen van het leasecontract, het overstappen naar een nieuwe auto of het eventueel overnemen van de leaseauto. Als bemiddelende partner begeleiden we je bij het maken van de juiste keuze.

Kan ik mijn leasecontract wijzigen gedurende de looptijd?

Ja, in sommige gevallen kan het leasecontract worden aangepast tijdens de looptijd, afhankelijk van de voorwaarden en de leasemaatschappij. We onderzoeken graag samen met jou en jouw werkgever wat er nodig is om tot een goede oplossing te komen.

Wat gebeurt er als ik schade heb aan mijn leaseauto?

Schade of pech aan een auto kan gebeuren. Het doel in zo’n geval is om jou zorgen uit handen te nemen. We werken nauw samen met diverse garages en bergingsdiensten. Op die manier is gauw iemand bij je. Je hebt één duidelijk aanspreekpunt die niet alleen zorgt voor de afhandeling en reparatie, maar ook vervangend vervoer regelt indien nodig. Meer informatie over wat te doen bij schade of pech vind je HIER.

Ik heb een andere vraag