Skip to main content

De Beelen Groep

De Beelen Groep

De Beelen Groep bestaat uit zes dynamische bedrijven, elk met een eigen specialisatie. Ontdek meer over onze bedrijven en hoe we kunnen helpen om jouw mobiliteitsdoelen te bereiken.

Meer over onze zusterbedrijven

James Autoservice Lisserbroek

James Lisserbroek is dé onderhoudsgarage van de Duin- en Bollenstreek.

De toewijding aan duurzaamheid vormt de kern van hun streven naar een toekomstgerichte benadering van auto-onderhoud. Door gebruik te maken van gereviseerde auto-onderdelen verlengen ze niet alleen de levensduur van materialen, maar dragen ze ook bij aan milieubewust autogebruik.

Vakgarage Zeeuw

Vakgarage Zeeuw, een vertrouwd gezicht in Schiedam en omstreken, is sinds mei 2023 onderdeel van de De Beelen Groep familie.

Garage Zeeuw mag dan een relatief nieuwe speler binnen de groep zijn, het is zeker geen groentje in de branche. Als universeel garagebedrijf zijn ze bekwaam in het onderhouden van alle merken personen- en bestelauto’s.

Of het nu gaat om een simpele bandenwissel of een complexe motorrevisie, het team van enthousiaste specialisten in Schiedam staat voor je klaar.

James Autoservice Amsterdam-Arena

Ontdek James Amsterdam-Arena, dé one-stop onderhoudsgarage gelegen in Amsterdam Zuidoost. Sinds september 2019 is het garagebedrijf gevestigd op de hoogoorddreef, op een unieke locatie nabij belangrijke uitvalswegen en OV-verbindingspunten.

Bij James Amsterdam-Arena staat de klant centraal en wordt er een scala aan aanvullende services geboden via partnerbedrijven ter plaatse, zoals autoverhuur, autoaanpassingen, EV-oplaadpunten en bedrijfswageninbouw.

ellermeyer

Maak kennis met Ellermeyer, de specialist in maatwerkoplossingen voor voertuigen binnen De Beelen Groep.

Ellermeyer is een hoogstaande technische onderneming, gespecialiseerd in het aanpassen van zowel personenauto’s als bedrijfswagens.

Voor klanten van ellermeyer zijn de reguliere ‘off the shelf’ mobiliteitsoplossingen niet toereikend. Dit kan bijvoorbeeld te maken hebben met het werk dat ze doen of met een fysieke beperking van de bestuurder of passagier.

better-e

Better-E is de innovatieve partner binnen De Beelen Groep met alle kennis in huis op het gebied van laadinfrastructuur. Gevestigd in Amsterdam Zuidoost, hebben zij een ultramodern laadplein gecreëerd dat klaar is voor de elektrische toekomst.

Of je nu een gemeente bent die een uitgebreid laadnetwerk wil opzetten, een projectontwikkelaar die duurzame mobiliteit wil integreren in nieuwbouwprojecten, of een VVE die laadfaciliteiten wil implementeren voor bewoners, Better-E biedt de expertise die je nodig hebt.

Samenwerkingsverbanden

Hieronder zie je een greep uit de samenwerkingsverbanden waar we deel van uit maken.

Maak een afspraak